Invitasjon til Norheimsund Open 11. februar

Postet av Stavanger Bordtennisklubb den 29. Des 2022

Fra arrangøren Hardanger Bordtennisklubb: Vedlagt fylgjer invitasjon til Norheimsund Open 2023. Golden Girls er eit tilbod for damemosjonistar. Spelarar frå Litauen vil delta i turneringa.

Stemnet vert arrangert i Norheimsund idrettshall laurdag 11. februar. Det vert puljespel i alle klassar bortsett frå dobbelklassane.

Norheimsund ligger c. 250 km unna Stavanger og 5 timer biltur.


Se invitasjon i vedlegg.




STORD BTK inviterer til RM/KM for senior og veteraner, onsdag 28. desember

Postet av Stavanger Bordtennisklubb den 19. Des 2022

Stord BTK inviterer til regionmesterskap og KM for Rogaland/Vestland for spillere f.o.m. 35 år. En kan melde på lag eller enkeltdeltaker. Se vedlagte skriv og klasser. Påmelding til Til: BTK 90 v/Kjell Stordal innen torsdag 22. desember til epost: a1btk1990@gmail.com. Se innbydelse veteraner RM KM 2022.pdf




Kretsmersterskap på Figgjo 10. desember og Stord 17. desember

Postet av Stavanger Bordtennisklubb den 2. Des 2022

Kretsmesterskap for Rogaland blir avholdt på Figgjo 10. desember. Det er også mulig å være med på Kretsmersterskap for Vestland på Stord 17. desember i de uoffisielle klassene: Herrer D, E, F og Nybegynner. Invitasjon sendt pr email.




Invitasjon til Stord Cup 22. oktober

Postet av Stavanger Bordtennisklubb den 2. Okt 2022

Hei, nå som treningen er igang igjen har noen kanskje lyst til å prøve seg i turnering. Stord Bordtennisklubb inviterer til Cup lørdag 22. oktober fra kl 10. Det omfatter nybegynnere, junior klasser, damer og herrer senior. Påmeldingsfrist 12. oktober. Man kan kontakte atle.irgens@sklbb.no. For juniorer som er interessert kontakt Shiva på trening eller send til stavangerbtklubb@gmail.com. Se Innbydelse Stord Cup 2022.pdf




Hallen åpner onsdag 14. september

Postet av Stavanger Bordtennisklubb den 18. Aug 2022

Hallen åpner igjen onsdag 14. september etter ONS messen. Første trening for senior blir da torsdag 15. september kl 19. Første trening for junior blir mandag 19. september kl 18.




ONS messe og forsinket oppstart etter sommeren :-(

Postet av Stavanger Bordtennisklubb den 21. Jun 2022

Hei, vi har dessverre fått beskjed om at hallen blir stengt i august/tidlig september på grunn av ONS. Oppstarten kan dra helt ut til midten av september.

På den annen side er vi igang med å forberede nye lokaler som vi kan flytte inn i høst. Da blir det mer treningstid. Mere info kommer.







Sesongen snart slutt

Postet av Stavanger Bordtennisklubb den 13. Jun 2022

Da går denne sesongen mot slutten. Takk til alle juniorer for den innsatsen dere legger inn på trening og miljøet dere skaper. Siste trening før sommeren er neste uke, 21. juni.




Sesongavslutning for juniorer mandag 13. juni.

Postet av Stavanger Bordtennisklubb den 3. Jun 2022

Klubben ønsker å arrangere en avslutning for juniorer mandag 13. juni kl 18-20 med en liten turnering for våre medlemmer med pizza/drikke etterpå. Dere melder på ved å sende melding til stavangerbtklubb@gmail.com. Det blir deltaker premier til alle og kåring av klubbmestere. Påmeldingsavgift kr 100,- ved oppmøte (Vipps).




Hallen stengt 7. og 14. juni

Postet av Stavanger Bordtennisklubb den 3. Jun 2022

Dessverre er hallen stengt pga andre arrangement tirsdag 7. og 14. juni. Mandag 6. juni er det 2. pinsedag så det betyr at hallen er åpen for juniorer igjen først mandag 13. juni. Da har vi sesongavsutning, se eget innlegg.




Veteran NM. Ny klasse for "nye" voksne spillere.

Postet av Stavanger Bordtennisklubb den 29. Mar 2022

Forbundet kommer med en nyhet i årets veteran NM. Se innbydelse - dette kan passe for noen av klubbens medlemmer.




Kretsmesterskap 2022 arrangeres 9. april 2022 på Figgjo.

Postet av Stavanger Bordtennisklubb den 29. Mar 2022

Dette er fin anledning for alle spillerene å melde seg på. Det skal være passende nivå for de fleste.

Se vedlegg!




Årsmøte 2022 - tirsdag 29.03.22 !

Postet av Stavanger Bordtennisklubb den 16. Feb 2022

Det nærmer seg årsmøte. Sett av tid!  Det blir møterom 2 i Stavanger idrettshall tirsdag 29.03.22 klokken 1930.  Sakspapirer blir tilsendt senere.




Lyst til å bli trener?

Postet av Stavanger Bordtennisklubb den 6. Feb 2022

Klubben trenger flere trenere. Norges bordtennisforbund skal igang med et prosjekt for utdanning av nye trenere. Følg linken og se om dette kan være noe for deg - eller kanskje du kjenner noen det kan passe for? Ta kontakt med styret om det er av interesse.

https://bordtennis.no/siteassets/bilder/brosjyrer/nbtf-brosjyre-unge-trenere.pdf




Snart Årsmøte!

Postet av Stavanger Bordtennisklubb den 26. Jan 2022

Det nærmer seg årsmøte i klubben. Møtet vil bli avholdt innen utgangen av mars, og styret trenger innspill til saker som kan tas opp. Har du et ønske om saker eller diskusjoner vi kan ha på årsmøtet, så send mail til styret. 

Klubben har også behov for at flere deltar i den daglige driften av klubben. Nå består styret av kun tre personer og det er litt lite. Vanligvis består styrene i klubber av minst 5 personer. Kan du bidra med noe her så ta kontakt med valgkomitèen ved Henning Eide på henneide@gmail.com, eller på trening.

Man kan også bidra på andre måter enn å sitte i styret. Har du lyst til å være med å oppdatere hjemmesiden med bordtennisnyheter, eller skrive eget stoff om bordtennis, så er det en mulighet både for voksne og yngre. Ønsker noen å trenerkurs, så hadde det også vært til stor hjelp for klubben. Kontakt styret om du kan bidra med noe.




Ny oppdatering av regler for trening

Postet av Stavanger Bordtennisklubb den 16. Jan 2022

Utfra de siste retningslinjene kan man å nå være også inntil 20 voksne på trening. Så mange voksne har det ikke vært på trening samtidig denne sesongen, så i praksis betyr det nå at det er åpent for alle å trene. 

Pass bare på å ha god avstand mellom bordene, og vær ekstra oppmerksom når bordene trilles inn og ut -  vent på tur!